Sponsorstævne


Svømmelubben FREM favner bredt, og medlemslisten består af både svømmere, udspringere og vandpolospillere. Du og dine klubkammerater inviteres til at svømme lidt kroner i kassen, som vi vil donere til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense.

Svømmeklubben FREM’s sponsorstævne finder sted lørdag den 17. november 2012 kl. 13:30 til 18:30 i
Universitetets svømmehal i Odense.

Deltagerinfo:

Sponsorinfo:

Sponsorer:

DeltagerInfo:


Kære Frem’er

 
Svømmelubben FREM favner bredt, og medlemslisten består af både svømmere, udspringere og vandpolospillere. Du og dine klubkammerater inviteres til at svømme lidt kroner i kassen, som vi vil donere til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense.
 
Svømmeklubben FREM’s sponsorstævne finder sted lørdag den 17. november 2012 kl. 13:30 til 18:30 i Universitetets svømmehal i Odense.
 
Hvorfor?
Fordi psykiatrien, og det store arbejde Børne- og Ungdomspsykiatri Odense gør, tit og ofte bliver overset, indtil den dag vi selv eller nogen af vores nærmeste får brug for dem. Det vil vi gerne gøre noget ved, og med dette stævne håber vi, at vi kan skabe noget mere synlighed omkring Børne- og Ungdomspsykiatri Odenses store arbejde.
 
Vores forening er 100 % baseret på frivillige, men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke har overskud til at tænke lidt større.  Velgørenhed skaber engagement og styrker fællesskabet på en måde, som er uvurderlig. Vi vil gerne give dig muligheden for at være med og gøre en forskel for dem, der af den ene eller anden grund ikke har de samme muligheder som os. Vi ønsker, at vores klub er mere end bare vandkamp og flotte udspring, men også en klub med stærke værdier – En klub, der ønsker at tage ansvar og gøre en forskel.
 
Hvad skal du gøre for at deltage?
Først skal du finde en sponsor. En sponsor kan være forældre, bedsteforældre, kolleger, den lokale købmand.  Ja, alle kan være sponsorer og alle beløb er velkomne.  Du må gerne have mere end en sponsor.
Du skal beslutte, om du ønsker at svømme 1, 2 eller 3 gange 20 minutter og din sponsor skal beslutte et valgfrit beløb pr. svømmet meter. Din sponsor har naturligvis mulighed for at fastsætte et maksimumbeløb forud for stævnet.
 
Når du har fundet en sponsor og besluttet, hvor meget du ønsker at svømme, skal du og din(e) sponsor udfylde deltager- og sponsorsedlerne og returnere til din træner senest fredag den 9. november 2012.
 
Kender du en sponsor, der kunne være interesseret i at give et større beløb (klubsponsor) og sponsere et beløb pr. meter svømmet af alle deltagere, er vi selvfølgelig også interesseret i det.
 
Med din hjælp, håber vi, at vi kan donere minimum 50.000 kr. til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense.  Kan vi i fællesskab svømme mere en 50.000 kr. ind, fordeles overskuddet lige mellem Børne- og Ungdomspsykiatri Odense og Svømmeklubben FREM.


Børne- og Ungdomspsykiatri Odense tilbyder forebyggelse, undersøgelse og behandling til børn og unge med psykiatriske problemer/sygdomme. Afdelingen hører organisatorisk under Psykiatrien i Region Syddanmark og arbejder tæt sammen med Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet. Afdelingen tager sig af i ambulante og indlagte patienter mellem 0-18 år. Årligt henvises ca. 1500 børn og unge til Børne- og ungdomspsykiatri Odense.


Har du lyst til at deltage i / støtte arrangementet kontakt venligst :
Rene Lorenz  tlf: 21 26 79 08 faaborgvej60@gmail.com eller Martin H. Thygesen tlf 29295940 info@frem-odense.dk

Sponsor Information


Svømmelubben FREM favner bredt, og medlemslisten består af både svømmere, udspringere og vandpolospillere. Vi har inviteret dem alle til at svømme lidt kroner i kassen, som vi gerne vil donere til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense. 
 
Hvorfor?
Fordi psykiatrien og det store arbejde, Børne- og Ungdomspsykiatri i Odense gør, tit og ofte bliver overset, indtil den dag vi selv eller nogen af vores nærmeste får brug for dem. Det vil vi gerne gøre noget ved, og med dette stævne håber vi, at vi dels kan skabe noget mere synlighed om Børne- og Ungdomspsykiatri i Odenses store arbejde, dels kan vise vores medlemmer og pårørende, at vores klub er mere end bare vandkamp og flotte udspring, men også en klub med stærke værdier – En klub, der ønsker at tage ansvar og gøre en forskel.
 
Vi er allerede stolte af de mange resultater, vores klub har opnået. Vores forening er 100 % baseret på frivillige, men der er ikke ensbetydende med, at vi ikke har overskud til at tænke lidt større.  Vi har rammerne, deltagerne og den gode vilje, men vi mangler dig for at komme i mål med sponsorstævnet.
 
Hvad er der i det for dig?
Velgørenhed skaber engagement og styrker fællesskabet på en måde, som er uvurderlig. Vi vil gerne give dig muligheden for at være med og gøre en forskel for dem, der af den ene eller anden grund ikke har de samme muligheder som os.
 
Som sponsor for Svømmeklubben FREMs sponsorstævne får du muligheden for at vise dit flag og hjælpe os med at gøre Børne- og Ungdomspsykiatri Odense mere synlig og donere et beløb til beskæftigelse, aktivitet og velfærd for børn og unge i psykiatrien. Du kan enten være sponsor for en af vores deltagere eller for klubben. For begge sponsorater gælder, at du sponserer et valgfrit beløb pr. svømmet meter. Du har naturligvis mulighed for at fastsætte et maksimumbeløb forud for stævnet.
 
Vores mål med sponsorstævnet er først og fremmest at få en rigtig god dag i svømmehallen, at skabe synlighed omkring psykiatrien og ikke mindst svømme nogle kroner i velgørenhedskassen. Med din hjælp håber vi, at vi kan donere minimum 50.000 kr. til Børne- og Ungdomspsykiatrien i Odense.  Kan vi i fællesskab svømme mere en 50.000 kr. ind, fordeles overskuddet lige mellem Børne- og Ungdomspsykiatri Odense og Svømmeklubben FREM.
 
Tid og sted
Svømmeklubben FREM’s sponsorstævne finder sted lørdag den 17. november 2012 kl. 13:30 til 18.30 i Universitetets svømmehal i Odense.

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense tilbyder forebyggelse, undersøgelse og behandling til børn og unge med psykiatriske problemer/sygdomme. Afdelingen hører organisatorisk under Psykiatrien i Region Syddanmark og arbejder tæt sammen med Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet. Afdelingen tager sig af i ambulante og indlagte patienter mellem 0-18 år. Årligt henvises ca. 1500 børn og unge til Børne- og ungdomspsykiatri Odense.


Har du lyst til at støtte arrangementet kontakt venligst :
Rene Lorenz  tlf: 21 26 79 08 faaborgvej60@gmail.com eller Martin H. Thygesen tlf 29295940 info@frem-odense.dk

Sponsor Svømning


Lørdag den 17. november 2012 stod i velgørenhedens tegn.
Svømmeklubben Frem’s svømmere, polospillere og udspringere samlede ind til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense ved et sponsorstævne.

Der blev svømmet 96.440 meter hvilket betød, at der blev indsamlet 51.000 kr. til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense.

Du kan stadig give et bidrag via dette link 
Hvorfor Børne- og Ungdomspsykiatri Odense? Fordi psykiatrien og det store arbejde, Børne- og Ungdomspsykiatri Odense gør, tit og ofte bliver overset, indtil den dag vi selv eller nogen af vores nærmeste får brug for dem. Det ville vi gerne gøre noget ved, og med dette stævne håber vi, at vi dels har skabt noget mere synlighed om
Børne- og Ungdomspsykiatriens store arbejde, dels har vist vores medlemmer, pårørende og sponsorer, at vores klub er mere end bare vandkamp og flotte udspring,
men også en klub med stærke værdier – En klub, der ønsker at tage ansvar og gøre en forskel.

Vores mål med sponsorstævnet var først og fremmest at få en rigtig god dag i svømmehallen, at skabe synlighed omkring psykiatrien og ikke mindst svømme nogle kroner i velgørenhedskassen. Alt dette blev opnået takket være de mange deltagere og sponsorer.

Svømmeklubben FREM’s bestyrelse ønsker at takke alle der deltog.
Tak til dem der svømmede, tak til dem der gav en hånd med på dagen, tak til forældre og pårørende der støttede den gode sag og tak til klubbens sponsorer. 

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk