Handelsbetingelser


Shop oplysninger:

Svømmeklubben FREM Odense
Stadionvej 50 A
5200 Odense V
E-mail: administrator@frem-odense.dk
CVR: 18891719
Kontaktperson: Steffen Bjørn Nielsen

I denne shop kan der betales med:
Dankort


Betalingsbetingelser

Alle priser er opgivet i DKK. Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk/slideshow/sslillu.htm kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.


Handelsbetingelser

Det indbetalte beløb fungerer som kontingent for aktivt medlemskab af foreningen et halvt år ad gangen med dertil hørende medlemsrettigheder og -pligter. Betalingen er således ikke et udtryk for køb af træning, træningspas eller abonnement på træninger eller lignende. Kontingentet er halvårligt og giver medlemskab af foreningen et halvt år ad gangen. 

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med administrator eller kasserer.
Der kan ved online betaling kun benyttes Dankort.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk