Udspring


Udspring er verdens sejeste sport - og for ALLE der er glade for vand.
 
Nye medlemmer starter på Udspringsskole 1 - US1, som er holdet for begyndere. Her får du en god introduktion til sporten - og de vigtige basisfærdigheder. Hver træning begynder med opvarmning som indeholder teknisk-, smidigheds- og styrketræning og - bliver tilrettelagt efter dit niveau, - dine ønsker og udvikling af spring.

Udspring handler om at komme sikkert, godt og flot fra land gennem luft i vand.
 
Du rykker automatisk videre på Udspringsskole 2 – Øvede Begyndere, når du har de nødvendige kvalifikationer – og kan de øvelser du skal bruge på US2.
I takt med din udvikling, kan du blive tilbudt plads på et af vores øvrige hold.

Der desuden åben tilmelding til vores voksenhold, hvor du ud over ovenstående også kan stifte bekendskab med HighDiving.

Der er beskrivelse af vores hold her

Hvis du ønsker at prøve om udspring er noget for dig, så anbefaler vi, at du melder dig til - kommer og "prøver" 2 gange (på hinanden efterfølgende træninger) og derefter giver os besked, hvis det IKKE er et hit - så refunderer vi kontingentet. Det er den eneste måde, I kan være sikre på, at der ER en plads på holdet, hvis du bliver bidt af Udspring.
Har du lyst til at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte udsprings ledelse her.
 
 
Frem Odense Udspring vil gerne være en klub, hvor godt kammeratskab, god stemning og respekt for hinanden, går hånd i hånd med vores sport og det at lære at være en god udspringer. Lyt til din træner, hjælp din kammerat, støt hvis noget driller og hep på hinanden når springene lykkes. Hils på hinanden når i mødes - og sig farvel og tak for i dag når træningen er slut.

Dansk Udspring


Dansk Udspring dækker alle danske udspringere, trænere og klubber der tilbyder udspring.


https://www.facebook.com/FremOdenseUdspring/?ref=aymt_homepage_panel

https://www.instagram.com/fremodenseudspring/?hl=da


http://www.facebook.com/DanskUdspring

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk