Hvidhaj Øvede


Vælg svømmehal for tilmelding / kontrol af ledige plads.
Hvidhaj Øvet

I FREMs svømmeskole lægges der vægt på leg og oplevelser i vand. Det er gennem legen og oplevelser med egne sanser og i fællesskab med andre, at man tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer. Vi har derfor et bredt fokus der inkluderer vandpolo, udspring, livredning samt de fire stilarter i svømning. 

Børnene lærer gennem oplevelserne og legen, så de får færdigheder i Elementskift (fra jord til vand, fra to til tre dimensioner), Vejrtrækning, Balance og Bevægelse. Efterhånden som de mestrer de fire færdigheder opnår de kompetencer som de kan anvende gennem et langt liv med ”glæde ved og i vand” som polospillere, springere eller svømmere.

På øvede-hold øves elementskiftet ved spring fra kant, vipper og skamler, vejrtrækning tilpasset til element, stilart og bevægelse, og bevægelse og balance øves gennem koordination i forhold til ydre påvirkninger (andre polo-spillere og svømmere), stands, start, rotationer og retningsskifter med og uden redskaber, f.eks. bolde.

Hvidhaj Øvet 2

Hvidhaj Øvede 2 er en overbygning til øvede. Svømmerne lærer teknik i alle fire stilarter crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly. De får derudover kendskab til medley og lære om vendinger og startspring.

Der lægges vægt på at det skal være sjovt og der vil til de fleste træninger indgå lege som kryds og bolle stafet, fang din makker, sjove holdkapper og lignende. Vi svømmer på 25m baner.
 

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk