Delfin Let øvede


Vælg svømmehal for tilmelding / kontrol af ledige plads.
Efterhånden som svømmerne bliver bedre og bedre giver vi dem flere udfordringer. Udfordringerne består i at de flytter ud på det dybe og i at flere og flere af de fire svømmearter indgår i undervisningen.

OBS: Nogle hold findes KUN på dybt vand.

I FREMs svømmeskole lægges der vægt på leg og oplevelser i vand. Det er gennem legen og oplevelser med egne sanser og i fællesskab med andre, at man tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer. Vi har derfor et bredt fokus der inkluderer vandpolo, udspring, livredning samt de fire stilarter i svømning. 
Børnene lærer gennem oplevelserne og legen, så de får færdigheder i Elementskift (fra jord til vand, fra to til tre dimensioner), Vejrtrækning, Balance og Bevægelse. Efterhånden som de mestrer de fire færdigheder opnår de kompetencer som de kan anvende gennem et langt liv med ”glæde ved og i vand” som polospillere, springere eller svømmere.
PÅ "let øvet"-hold fortsættes med elementskift, vejrtrækningen øves rytmisk, og der kommer fokus på balance og bevægelse der bl.a. øves ved retningsskifte, afsæt, fremdrift, osv. samt spring og bolde. Dertil "vild leg" så fortroligheden med dybt vand og generel glæde ved vand øges. 

 

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk