Børn og Unge


I FREMs svømmeskole lægges der vægt på leg og oplevelser i vand. Det er gennem legen og oplevelser med egne sanser og i fællesskab med andre, at man tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer. Vi har derfor et bredt fokus der inkluderer vandpolo, udspring, livredning samt de fire stilarter i svømning.

Børnene lærer gennem oplevelserne og legen, så de får færdigheder i Elementskift (fra jord til vand, fra to til tre dimensioner), Vejrtrækning, Balance og Bevægelse. Efterhånden som de mestrer de fire færdigheder opnår de kompetencer som de kan anvende gennem et langt liv med ”glæde ved og i vand” som polospillere, springere eller svømmere. Fra svømmeskolen kan man skifte til en af konkurrenceafdelingerne i FREM.

I FREMs konkurrenceafdelinger – udspring, vandpolo, svømning og livredning – arbejdes der med samme fire færdigheder (elementskift, vejrtrækning, balance og bevægelse) således, at børn og unge fortsætter udviklingen. Dertil kommer så disciplinspecifikke elementer, men de bygger alle videre på børnenes færdigheder. Derfor kan man til enhver tid skifte fra svømmeskole til en konkurrenceafdeling, lige som det er muligt at være tilmeldt mere end et sted, f.eks. udspring og "let øvet" eller "øvet" og vandpolo.
 
Vil du lære at svømme, er du allerede en erfaren haj, med hang til at ville vinde eller vil du holde dig i form med en sund idræt?

I Frem kan alle få lov til at svømme, unge som gamle, erfarne som nybegyndere. Vi har hold til det meste.
Der kan være mange motiver for at gå til svømning. Danmark er et land med masser af muligheder for at komme til vandet, så at lære at svømme er en rigtig god idé. Svømning er desuden en god måde at motionere på, og det er der også rig mulighed for, hvis man vælger at svømme i Frem.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk