Varmtvandstræning for gravide


Varmtvandstræning

Om holdet

Træning i varmtvandsbassin for gravide er en hensyntagende træningsform, der kan udføres helt frem til termin. Træningen er en kombination af kondition- og styrketræning i vand med afspænding i slutningen af sessionen. Øvelserne er udvalgte, så de skåner mave og lænd, imens de styrker ben og bækkenmuskler. Vi tager individuelle hensyn i undervisningen og kan give råd med på vejen, hvis du har særlige behov. I det varme vand føles maven lettere og du får bedre mulighed for at løsne op end på land.
 

Du kan med fordel deltage på holdet, selv hvis du har bækkenrelaterede smerter, da fysisk aktivitet og varme kan virke lindrende. Husk dog på, at alt imens vores undervisere er dygtige, så lyt til kroppen og følg med i dit eget tempo.

Varmtvands afspænding og fællesskab for gravide
Om holdet
 
Kom og slap af med andre gravide i det varmtvandsbassin!
På dette hold kan du møde andre i det varme vand og slappe af eller bruge udstyret i hallen for at få lidt motion – du bestemmer! Holdet er uden planlagt undervisning. Du bestemmer selv hvad og hvor meget du ønsker at lave, så længe det er indenfor tidsrummet.
 
Du kan med fordel deltage på holdet, selv hvis du har bækkenrelaterede smerter, da fysisk aktivitet og varme kan virke lindrende. I det varme vand føles maven lettere og du får bedre mulighed for at løsne op end på land.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk