Træner i Udspring


Gymnastikinstruktør søges til Frem Odense udspring

Vi søger en instruktør til gymnastik med henblik på udspring.

Vi tilbyder alle vores udspringere gymnastik/grundtræning som supplerende træning 1-2 gange om ugen. Vi opfordrer alle springere til at deltagere i gymnastik på vores hold, da træningen er målrettet udspring.

Om Udspring

Udspring er en akrobatisk sport, der har sin oprindelse i gymnastikken, men er knap så belastende for bl.a. knæ og ryg. Det er super sjovt at gå til udspring - man får en flot kropsholdning og masser af motion.

Læs mere her!

Om dig

Vi forventer, at du er engageret og målrettet i dit daglige arbejde, selvstændig og god til at kommunikere. Vi modtager meget gerne din ansøgning, også selv om du ikke har konkret erfaring med udspring, men du i stedet er en erfaren springgymnast, trampolinspringer eller træner i springgymnastik el. lignende. Du vil naturligvis blive introduceret til sporten/øvelserne.

Interesseret

Har du spørgsmål så send os en mail på udspring@odense-udspring.dk eller ring til Udspringsbestyrelsen: Christian Aastrup Jakobsen 72177226 eller Pernille Henriksen 20148316

Udspringsafdelingen er en del af svømmeklubben Frem. I daglig tale bliver klubben benævnt "Frem Odense". Frem Odense har en lang tradition for at have udspring på programmet. Således har man kunne dyrke udspring i klubben siden klubbens start i 1934. Afdelingen har ca.80 udspringere, heraf på 20 talent og konkurrenceniveau. Konkurrencespringerne deltager ved danske og internationale mesterskaber. Udover udspring, har klubben svømmeskole, konkurrencesvømning, vandpolo og livredning på programmet.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 66159455 | administrator@frem-odense.dk