Sådan underviser vi


Svømmeklubben FREM Odense investerer i nyt svømmeskolekoncept, som betyder endnu bedre svømmeundervisning for dit barn
 
Det er vigtigt, at alle børn lærer at svømme og være trygge i vand. Vi lægger meget vægt på, at børn lærer at svømme korrekt allerede fra starten, og derfor tilbyder vi vores yngste medlemmer i svømmeskolen et nyt og forbedret svømmeskolekoncept i samarbejde med DGI.

Svømmeskolekonceptet giver mere kvalitet i undervisningen. Samtidig får I som forældre bedre mulighed for at følge jeres barns udvikling i og udenfor vandet.

Find dit hold her!
Den nye svømmeskole sikrer, at du og dit barn får:
  • Svømmeundervisning med endnu mere kvalitet: Det nye svømmeskolekoncept er et samarbejde med DGI og er et gennemarbejdet og afprøvet koncept, der tager udgangspunkt i grundfærdighederne, de fire stilarter (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl) samt discipliner som polo, livredning, udspring og synkronsvømning. 
  • Personlig svømmebog med udlevering af klistermærker: Alle børn i svømmeskolen får en personlig svømmebog. Bogen kan bruges til at synliggøre børnenes progression, da de efter hver svømmeprøve præmieres med klistermærker, efterhånden som de udvikler deres svømmefærdigheder. Derudover er der også sjove opgaver i svømmebogen. I sæson 2020-2021 er det kun børn på begynderholdene der modtager en personlig svømmebog.
  • Svømmeprøver hvert kvartal: Der er opstillet mål for, hvad børnene skal lære hvert kvartal for at sikre, at de hele tiden udvikler sig. Det er efter disse svømmeprøver, at børnene præmieres med klistermærker til svømmebogen.
  • Uddannede DGI-svømmeinstruktører: Alle svømmeskolens instruktører har været på mindst én DGI-svømmeuddannelse, så de har styr på bl.a. pædagogikken, tilrettelæggelse af undervisningen m.m. Og her er der fokus på undervisningen både i og udenfor vandet.
  • Hold på fire niveauer: Som udgangspunkt strækker svømmeskolen sig over fire år med forskellige niveauer. Det sikrer, at alle børn hele tiden er på et niveau, der passer præcis til dem.
Svømmeklubben FREM Odense får støtte til Svømmeskolekonceptet fra DIF og DGI’s foreningspulje

Det er med stor glæde, at vi har modtaget bevillingen på kr. 30,000 fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk