Rising Stars og Særlige Behov


Rising Stars - Svømning for børn med fysisk handicap, synshandicap eller hørenedsættelse


Rising stars er for børn med en fysisk funktionsnedsættelse eller nedsat syn eller hørenedsættelse. Rising stars skal være et sted hvor man under kyndig træning får lært det svømmetekniske og får et fællesskab med andre parasvømmere. Dette hold er for børn i alderen 6 – 15+ år som kommer fra hele fyn. Dette er et parasvømme fællesskab for børn, som vil lære at svømme eller svømmer allerede. Når svømmeren er klar til at træne mere, vil vi hjælpe med at finde et lokalt svømmehold. Svømmer og forældre bliver en del af et landsdækkende svømmefællesskab.

Vi deler svømmerne op i 3 hold:
  • Rising Stars bronze (begynder niveau)
  • Rising Stars sølv (letøvet niveau)
  • Rising Stars guld (øvet niveau)

Hvert hold vil have deres egne undervisningsmål og egen plan for at tilbyde den bedst muligt undervisning.

Vi tilbyder svømning en gang ugentligt for børn om lørdagen i Vollsmose svømmehal fra kl.10:00-11:00.

Vi stiler efter at sikre høj kvalitet i undervisningen og giver trænerne de nødvendige kompetencer til at undervise indenfor parasvømning. 

Inden tilmelding bedes I kontakte klubbens Rising Star koordinator, Victoria Schlup:

E-mail: victoria.schlup@gmail.com eller Mobil: 3058 2829

Rising Stars er et Parasport Danmark projekt, som har fokus på at få flere børn med en funktionsnedsættelse til at blive aktiv indenfor atletik, bordtennis og svømning. I Danmark har vi Rising stars svømmehold som er etableret i fællesskab medsvømmeklubber over hele landet. Der er Rising stars hold i Århus, Odense. Korsør og Kastrup. Man kan følge os på Facebook: parasvømning. For generel info om rising stars kontakt Anne-Dorte Andersen: ada@parasport.dk ; 21344424 link: parasport.dk
 

Børn med særlige behov


Vi tilbyder et svømmehold for børn med særlige behov, såsom ADHD eller autisme, hvor vi kan give dem et frirum til at lære at svømme.

Holdet afholdes lørdag kl.9:00-9:30 i Vollsmose Svømmehal. I dette tidsrum er det overvejende børn med særlige behov, der befinder sig i svømmehallen.

Holdet er et sted hvor man under kyndig træning får lært det svømmetekniske og får et fællesskab med andre børn. Igennem dette projekt vil de nye svømmere også får hjælp til inklusion på almenhold i Svømmeklubben FREM Odense. Derigennem styrkes tanken om at idræt er for alle, og at idrætstilbud er til alle. På denne måde kan Svømmeklubben FREM bidrage til både et styrket foreningsliv og sammenhængskraft i samfundet ved at alle mødes om fælles idrætsaktiviteter. 

Holdene er opdelt efter alder som følger.

- Børn under 10 år.
- Børn mellem 10-15 år

Vi stiler efter at sikre høj kvalitet i undervisningen og giver trænerne de nødvendige kompetencer til at undervise børn med særlige behov. 

Inden tilmelding bedes I kontakte klubbens koordinator, Victoria Schlup:

E-mail: victoria.schlup@gmail.com eller Mobil: 3058 2829
 

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk