Næste sæson (august 2020)


Tilmelding til sæson 2020-2021

Vi er i fuld gang med at klargøre tilmelding til den nye sæson, som har opstart i uge 35 2020.  Efterårs sæson løber fra uge 35 til uge 50.
Herned kan du læse om de vigtigste tilmelding datoer.

Denne Coronaperiode har vist os, at tingene ikke bliver præcis som de var før, og det gælder også hvordan vi bruger svømmehallerne. Vi venter stadig på retningslinjer fra myndighederne ang. procedurer og regler for at undgå smittespredning i efteråret. Når vi har fået dem, skal vi arbejde videre for at sikre reglerne blive fulgt. Det vil nok kræve fleksibilitet af os alle sammen. Men det kan vi godt klare sammen.

I forhold til næste sæson vil kontingentet blive justeret, hvis det ikke er muligt at starte op sidste uge i august som planlagt.


Eksisterende medlemmer

Vi åbner op for tilmelding til den kommende sæson på tirsdag i næste uge, den 2. juni. Det gælder kun for eksisterende medlemmer, der har været tilmeldt et svømmehold i svømmesæson 2019/2020.

Hvordan virker det: Du vil modtage en mail, hvor du bliver tilbudt en plads i klubben. For at få pladsen skal du logge ind på medlemslogin og tilmelde dig holdet, indenfor 172 timer. Hvis du ikke har svaret inden da, vil pladsen blive tilbudt anden side, og du vil blive slettet fra ventelisten til holdet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive tilmeldt et andet hold kan du kontakte os via vores hjemmeside her.

Nye som gamle medlemmer

Onsdag den 10. juni åbner vi op for tilmeldinger for alle – nye som gamle medlemmer – via vores hjemmeside.

 
Vi glæder os til, at vi snart kan mødes igen, og nydes at være sammen i vandet.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 66159455 | administrator@frem-odense.dk