Medlem i FREM


FREM er en rummelig klub, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der er plads til både elite og breddemotion. Vi tilstræber, at alle medlemmer føler sig som en del af klubben. FREM er også en gammel klub med klare værdier som ordentlighed, fællesskab og traditioner.
  • Et medlemskab i FREM betyder, at man indgår i et større fællesskab, hvor alle skal blive fortrolige med og trygge i vandet, ung som gammel, høj som lav.
  • En forening hvor vi forsøger på at blive dygtigere til at have med vand at gøre, bedre til at bevæge os i det, have det sjovt med vand, og have respekt for vand. Og vi gør det gennem leg. Legen er et bærende element i vores træning.
  • Det er gennem legen og oplevelser med egne sanser og i fællesskab med andre, at man tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer.
Samtidig bliver vi alle sammen lidt klogere på hinanden i et anerkendende og positivt socialt miljø, hvor vi hilser på hinanden og får venskaber på tværs af køn og alder. Klubben arbejder ud fra en organisk, helhedsorienteret strategi for det enkelte menneske: udvikling af færdigheder, kunnen og kompetencer i et miljø hvor udøvere har frirum til at teste deres ambitioner, lære at arbejde sammen, udvikle kreativitet og meget mere. Og det er uanset medlemmernes niveau eller ønske om fremtidigt niveau – der er plads til alle. Konkurrence er godt, men det skal ske med respekt for hinanden og modstanderne – og mobning eller lignende opførsel tolereres ikke. Vi opfordrer alle til at være aktivt deltagende i det sociale sammenhold og være imødekommende overfor hinanden og tage godt imod nye medlemmer.
 
Det sportslige mål for os er, at vi via et stærkt ungdomsarbejde og en stor bredde i børne- og ungdomsafdelinger, kan skabe egne svømmere, springere, livreddere og polospillere, der kan stille op på klubbens hold i de bedste rækker og som voksne nyde sportsligt samvær, få rørt sig og få motion, og udfolde ambitioner i form af bl.a. mesterskaber med og til klubben.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk