Begynder (5-8 år)


Vælg svømmehal for tilmelding / kontrol af ledige plads.
Begynder er for børn, der er fyldt 6 år og som ønsker at lære at svømme. I FREMs svømmeskole lægges der vægt på leg og oplevelser i vand. Det er gennem legen og oplevelser med egne sanser og i fællesskab med andre, at man tilegner sig viden, færdigheder og kompetencer. Vi har derfor et bredt fokus der inkluderer vandpolo, udspring, livredning samt de fire stilarter i svømning. 

Børnene lærer gennem oplevelserne og legen, så de får færdigheder i Elementskift (fra jord til vand, fra to til tre dimensioner), Vejrtrækning, Balance og Bevægelse. Efterhånden som de mestrer de fire færdigheder opnår de kompetencer som de kan anvende gennem et langt liv med ”glæde ved og i vand” som polospillere, springere eller svømmere.

På Begynder-hold fortsættes der med elementskift (f.eks. ved springøvelser), vejrtrækning (hovedet under vand), balance med f.eks. bolde og bevægelse gennem fremdrift med arme og ben og kontrol med redskab. Svømningens stilarter introduceres.

Hvis dit barn har aldrig har gået til svømmeundervisning før og er usikre ved vand, vil vi anbefale VANDTILVÆNING (5-8 ÅR).
 

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 24 24 37 48 | administrator@frem-odense.dk