Crawl for voksne - erfarne


Universitets svømmehal
Torsdag, Hold mellem kl.: 1800-1845
Torsdag, Hold mellem kl.: 1845-1930
Træningen forgår i 50 m bassin

Efterårskursus 2020: 7 gange (uge 44 til uge 50)

 
På holdet øves der specifikke teknikøvelser til crawl. Øvelserne skal give svømmerne øget kompetence i crawl, sådan at der kan svømmes på en mere økonomisk måde og fremdriften i vandet styrkes. Der skal trænes i vejrtrækningen, og svømmerne skal opnå viden omkring hvordan vejrtrækningen udføres bedst muligt.
Der trænes specifikt mod at svømmerne skal udvikle redskaber til at kunne svømme mere glidende/økonomisk over længere distancer, samt tilegne sig værktøjer til selv at kunne strukturere et decideret træningsprogram på motionsbasis til brug ved egen motion.
Holdet henvender sig ikke specifikt til konkurrencetriatlon, men triatleter kan drage nytte af træningen på holdet.

Primær målgruppe

Holdet henvender sig til voksne der allerede kan svømme crawl på et grundlæggende niveau men gerne vil udvikle teknikken i denne stilart, så man bliver i stand til at svømme hurtigere og længere i denne stilart. Deltagerne kan således f.ek.s være freelance triatleter, der ønsker sig et par fif til teknikken og træning på et hold, el. motionister der bare gerne vil have et større teknisk udbytte af sin svømmetræning.
 
Forudsætninger

For at svømme på voksen crawl for erfarne skal man kunne svømme og være selvhjulpen i vandet. Man skal kunne svømme minimum 400m og man skal have grundlæggende færdigheder i crawl. Holdet fokuserer ikke umiddelbart på andre stilarter.
Træningen forgår i 50 m bassin
 
Alder: Over 16 år
Træningsmængde: 1x45 min. pr. gang


 

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Svømmeklubben FREM Odense | Stadionvej 50 A | 5200 Odense V | Tlf.: +45 66159455 | administrator@frem-odense.dk